Испанският халф на Ботев (Пловдив) Антонио Перера почти сигурно няма да

...
Испанският халф на Ботев (Пловдив) Антонио Перера почти сигурно няма да
Коментари Харесай

Нов в Ботев аут до края на годината

Испанският халф на Ботев (Пловдив) Антонио Перера съвсем несъмнено няма да се появи в игра до края на тази година. Той бе притеглен на 5 август, само че малко по-късно стана ясно, че е контузен.

В момента Перера продължава да се възвръща от травмата си. Той даже не е в Пловдив, а минава през курс на рехабилитация в родината си. Антонио Не влиза в краткосрочните проекти на хърватския треньор на канарчетата Желко Копич.

25-годишният полузащитник постави подписа си върху дълготраен договор с жълто-черните. Антонио Перера е роден на 8 юни 1997 година в Испания. Като младеж е играл за тимовете на Диоцесано и Естремадура, след което следва трансфер в Депортиво Алавес. От испанския клуб отбранителният халф е преотстъпен в хърватския отбор Истра. В Хърватска полузащитникът изиграва 43 мача за състезание, както и 7 мача за купата. Последният формален мач на испанеца е на 14 май тази година. Тогава той играе при визитата на Хайдук Сплит, изгубена с 1:3.

Антонио Перера е вторият испанец, който ще носи екипа на Ботев, след Рубен Паласуелос. Паласуелос също се изявяваше в средата на терена, като по сходство на Перера мина в пловдивския клуб от Депортиво Алавес.

В лазарета на Ботев не престават да са Тодор Неделев, както и младоците Станислав Работов и Атанас Чернев. Не е ясно и по кое време триото ще се завърне в игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР